Pengikut Abang Bebel

Tuesday, 24 March 2009

Nasi Hujan Panas








Juadah bernama nasik hujan panas yang aku lahap dua minggu lepas rasanya, di hari jumaat bertempat di cafeteria tempat kerja. Entri ini sebagai penyembur kulat di blog ini yang sudah mula mahu berputik. Teramat lah sibuk tapi tetap bersyukur kerana ada kerja yang mahu disibukkan.huhu



5 comments:

hanafana said...

Sorry..nih fana nak comment takde kene mgene ngan entry.
Semalam gi OU, jumpe stroller yg side by side..rm799 ada less 20% kat jj..
itu jeh nak inform!

CAHAYA said...

ingatkan tak perasan blog dah bersawang tadi. :P

Siong Berantai said...

hehehehe! buat aku lapar jer... ;p

Dayu said...

biar busy buat keje beb
dr busy carik keje

Suka Bebel said...

hanafana,
thanx for the info.hehe bagus la korang ni



cahaya,
sawang takdak tapi nyamuk dah mula datang, takpe, dah pasang ubat gegat.hehe



siong berantai,
lapar? p makan la.hehe



dayu,
sian ko tak dapat gaji lagik.biasa la kalu masuk gomen kan?huhu