Pengikut Abang Bebel

Wednesday, 1 April 2009

Aku Suka Biarkan Gambar Bercerita.hehe



Berikut merupakan sebuah banglo hak milik kekal seorang jutawan negara ini. Rumah yang dah macam istana ni didiami seluruh ahli keluarga beliau dan turut dijadikan tempat bermesyuarat atas urusan bisnes beliau. Kalau lah aku berpeluang punya rumah begini...





14 comments:

citahrudin said...

umah sape ni..

izzah said...

fuiyooh..

tehais said...

Uuuuumagaihhhh...
Jutawan mana tuee?
mesti bukan kat mesiaa kan.

Suka Bebel said...

citahrudin,
ini rumah saudagar binaan, orang malaysia.hehe



izzah,
ada berani bikin rumah sendiri lawan yang ini?hehe



tehais,
jutawan malaysia lah, jangan tak caya.hehe

Dayu said...

rumah sape ni?? hang ni, kalau ye pun nak suruh gambar bercerite
bagi la caption skit
aku tanya
bukan gmbar tu nak jawab

syafiqah said...

speechless sekejap.

oh oh dah lama tak singgah sini. btw, saya pakai akaun ini sekarang. :)

Tny said...

Umah orang tu memang cantek.. tapi klo nak dok dengan family yg kecek.. pasti sunyi sepi... uuuhh.. takutnya!!!

Suka Bebel said...

dayu,
sebagai tanda betapa tak sempatnya aku nak mengupdate blog ni skang.hehe...ini semua pun aku auto publish sebenarnya sebab dah tahu blog ni akan bersawang sepanjang minggu dek kesibukan kerja.huhu



syafiqah,
owh, patut lah sudah kurang seorang pengunjung harian.hehe



tny,
apa susah, beranak la ramai ramai.hehe

Dayu said...

en bebel,
aku menginap di KL, opis juga di KL
bile la dpt ketemuan sama kamu dan elly
lama dah kita kenal2 kat sini je
pe kata ko jadik organiser??
boleh kita kumpul ramai2
pass kad kawin

@xiM said...

Rumah tauke YTL

Pergh...dasyat!!

Hmm I wonder which part of Damansara he's residing in...Francis Yeoh nyer rumah kot tak silap kat Tropicana tapi tak sehebat rumah bapak dia

Feast your eyes

Suka Bebel said...

Dayu,
bisa saja. tapi kan, baik ko yang organise. mana tau nak buat surprise birthday party untuk aku ke?birthday aku merangkap ulangtahun pertama pertunangan aku 25hb ni.hehe



axim,
syyyyyyhhhhh....jangan bising, kang aku kena kejar ngan tokey tu sebab publish gambor ni.hehe...imagine, dalam rumah ni ada 21 bilik air.huhu

.::WaNiE::. said...

uiks eerrr nak teka rumah ananda krishnan blh tak..nak teka jek.hahahha...pstt rumah sapa weh

mamaelly said...

dayu...elly nak nyampuk sikit.
elly pernah cakap kat abg bebel.."kita slalu komen2 ngan dayu..bila la leh jumpa kan"
haaa...ok la bila dah dayu pun ada idea cenggitu...wat la time...cepat la

Tny said...

Gile aaahh!!! Berapa ramai yang mampu.. huu.. huuu..

Ehh.. klo gayboy yg dok umah ni.. cmne nk beranak?!! =p