Pengikut Abang Bebel

Tuesday, 1 February 2011

AMARAN: Entry Ini Mengandungi Gambar Fernando Torres Tersenyum Dengan Jersi Barunya!


Akhirnya, pemain bintang pujaan penyokong fanatik Liverpool termasuk lah diriku secara rasmi menjadi milik Chelsea yang kaya raya. Tak apa, wou are now alone Torres!huhu... Sememangnya seorang pemain aja tak cukup untuk menang mana mana perlawanan, tetapi aura seorang pemain hebat seperti torres sangat diperlukan oleh pasukan untuk menang. Diharapkan dua orang pemain baru yang dibeli dapat mengubah nasib Liverpool selepas ini, dah makan tahun tak merasa piala ni. hadoiii....



2 comments:

poyotito's said...

takpa, bior badi Torres pergi kat Chelsea pulak

haha

Bunga Rampai said...

Salam Beb,
Maaf, komen ini tak berapa nak kena dgn entri :) [senyum nih penting supaya empunya blog tak marah ;)]

Lama tak ziarah ... hampir tak kenal blog ni sebab dah banyak buat 'renovation'. Hmmm ... sian kat anak sebab papanya suka bebel :P Mamanya tak pening ke dengar bebelen tu? :P

Alhamdulillah masih seperti dulu ... masih membebel-bebel! Tandanya happy sekeluarga. Moga terus ceria.

Take care ya! :)