Pengikut Abang Bebel

Monday, 22 December 2008

Lets the Picture Tells the Story: Nikah
















11 comments:

DrSam said...

Salam,

biarpun agak terlambat, selamat pengantin baru. Semoga berkekalan sehingga ke anak cucu.

elly_yang_comel said...

i love u abangku sayang

susudalambotol said...

selamat pengantin baru :)

biskutrajin said...

wah wah...selamat2...congratz2....

MiSZuE said...

nk gak kawen hehehe
semoga bahagie hinngga ke akhir hayat yew:)

Izzah Abd Malik said...

alah..lambaatnyeee nak kaweennn

CAHAYA said...

nice foto. :) sape eh jurukamera tu? sekali pakej ke ape ni?

Suka Bebel said...

encik Dr. Sam,
terima kasih atas doamu...hehe



cik ellyku sayang,
I love u too...



cik susudalambotol,
terima kasih...


cik bisekut,
ko bila pulak?hehe



cik zue,
cepat cepat kawen.best wooo.hehe



cik izah,
kau tu belaja abis abis dulu.hehe...



cik cahaya,
separate package ngan mak andam. dia ada buat story album. sangat best.hehee
kalau minat boleh contact, dia kasi spesel prize kat aku sbb sama sama kawan.malangnya video tak jadik.huhu

-azwanbakhtiar- said...

ada gak membe aku yg dah kawen..
tahniah..

tp muka memang cuak time akad tu..
haha

cHaDacHaDa said...

muka korang serupa tang senyum.
kira seiras.

org ckp muka sama jodoh kuat.
insya-Allah.

selamat perantin baru dan semoga cepat dpt anak dan hidup bersama ke akhir hayat.

aminnnn!!!!!!

e-leeyana said...

ketara bangat sih wajah sebelum dan selepas akad nikah..sebelum serius semacam..selepas menyengeh memanjang kui kui kui..

apa pun, semoga berbahagia..lepas ni nak tunggu entri orang baru pulak (baby) hehe